За нас

 vildbuild-bg.com е рекламен електронен каталог за строителни материали, услуги в  строителството и съпътстващите го дейности.

 

Каталогът е разделен на две части. В първата част "Продукти", акцентът е поставен върху богатото разнообразие от материали и изделия, свързани със строителния процес. Тук се дава предимство на производители, вносители, дистрибутори и др. да презентират предлаганите от тях продукти с техните уникални черти и характеристики, независимо дали те вече са познати на българския пазар, или едва сега навлизат.

 

Втората част "Услуги", представя фирми от строителния бранш и съпътстващите го дейности. Всяка една фирма, позиционирана в тази част от каталога е представена със своите услуги. В една динамична и конкурентна среда, присъствието в такъв специализиран каталог повишава разпознаваемостта на Вашият бизнес и спомага за изграждане и утвърждаване на нови партньорства и потенциални клиенти.

 

Зад идеята на този нишов каталог стои екип от специалисти с над 20г. професионален опит и широк спектър от познания в сферата на строителството- важен фактор за правилното позициониране на Вашите продукти и услуги. В зависимост от естеството на дейността Ви, имате възможност да бъдете представени в разнообразни и подробно систематизирани категории. 

 

Каталогът предоставя удобен и лесен начин за всички потребители на строителни материали, изделия и услуги да намерят на едно място необходимата за тях информация.

vildbuild-bg.com се управлява от Илием Консулт ЕООД.