Bochemit Plus I

Bochemit Plus I

 

Течен, концентриран, фунгициден и инсектициден препарат за унищожаване на дърворазрушаващи насекоми във всички стадии на тяхното развитие във вече поразена дървесина, с успоредна профилактична защита от дърворазрушаващи насекоми, гъби и плесени.

 

Предимства на продукта:

 

Съвети за употреба:

Препаратът се разрежда със спирт или вода в нужната концентрация съобразно областта на приложение и състоянието и влажността на дървото. След разреждане със спирт или вода 1:5 се нанася с четка, пръскане или се потапя в съд. Не увеличавайте или намалявайте препоръчителните стойности за разреждане за максимална ефективност на продукта. По- концентрираният работен разтвор не прониква в дълбочина, а по- разреденият понижава ефективността. Не се поставя финишно покритие.

 

Опаковка:

0,500л.

1кг.

5кг.

50кг.

 

Дистрибутор: "Камо 67" ЕООД

 

Информация за фирма

"Камо 67" ЕООД

адрес:гр. София, ул. Раковска 21
телефон:0894505076
email:office@ppcompany.eu 

 

 "Камо 67" ЕООД стартира своята дейност като отделно юридическо дружество с  основно представителство в гр.София през 2005г.

От началото на 2014г. "Камо 67" ЕООД използва запазена търговска марка „PPCompany” във връзка с разпознаваемост на стандартите си на работа и отношението към бизнеса.

Главната функция на търговската марка е да позволява на потребителите да идентифицират продуктите и услугите на нашата компания,като това ни стимулира да инвестираме в бизнеса, поддържайки и подобрявайки качеството на предлаганите от нас стоки и услуги и да защитаваме положителната ни репутация.

Към oсновната дейност, която е представителство, дистрибуция, търговия, внос, износ на различни видове химически и строителни материали за основни и довършителни работи, добавихме и доставка, като за момента акцентираме на лако-бояджийски материали, инструменти за тяхното нанасяне и различни видове химически препарати. Стремим се доставките ни да са своевременни с цел максимално удобство и удовлетвореност на клиентите ни.

През 2006 година фирмата бе от първите вносители на иновационните за времето си водоразредими бои, лакове, препарати за външна и ветрешна употреба и др. от Чешка Република.

В годините на търговска активност, екипът натрупа безценен опит в налагането,продажбата и последващия сервиз на нови продукти, обслужване на редица партньори с търговски обекти,изпълнители на обществени поръчки, чуждестранни контрагенти, както и крайни клиенти, които и до момента разчитат на нас.

За нас от изключителна важност е изграждането на коректни и дългосрочни взаимоотношения с партньори и крайни клиенти. Основните ни приоритети са да гарантираме качество на документацията на предлаганите продукти, да оказваме съдействие във всеки един аспект от търговската дейност,  доставки в кратки срокове и постоянство в предлагането на нови продукти на родния пазар.

Свържете се с насЗапитване за оферта